За нас - Paper Point

Паперпоинт е првиот македонски специјализиран веб шопинг центар наменет претежно за деловни корисници во Македонија. Е-продавницата содржи разни категории од производи од хартија, материјали за пакување, самолепливи етикети, лепливи траки, хартиени кеси, термални фискални ролни и сл., може да се прошетате и да го разгледате она што Вам Ви е потребно или Ви се допаѓа.

Се стремиме да овозможиме прегледна и транспарентна понуда, едноставна нарачка и експресна достава на потрошните материјали кои ги нудиме.  Денес во понудата можат да се најдат над 100 производи со достапни цени, загарантирано безбедно плаќање овозможено од CASYS  и брза испорака низ Македонија.

Нашата е-продавница овозможува едноставно бирање на производите за кои сте заинтересирани, приказ на соодветно пакување како и споредба на цените во зависност од количините кои сакате да ги порачате.

Кај нас можете да бидете сигурни дека ќе го добиете точно оној производ кој сте го нарачале со точно наведени параметри и без скриени трошоци и недостатоци. Сите производи се со врвен квалитет на проверени и стабилни производители од Македонија и Европа и секако со гаранција за квалитет. За индивидуални порачки со испечатено Ваше лого Ви стоиме на располагање преку директен контакт со нас. 

На купувачите им овозможивме полесен и побрз пристап преку:

www.paperpoint.mk;  www.paperpoint.com.mk;

www.paper24.mk;  www.paper24.com.mk

ПАПЕРПОИНТ е отворена 24 часа за разгледување, пребарување и купување на производите.

Плаќањето е обезбедено со софтвер специјализиран за интернет продавници, овозможено од Комерцијална Банка А.Д. Скопје

Нудиме плаќање преку Про-Фактура, како и плаќање при испораќа од страна на курирската служба. БА КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје е даночен обврзник и во фактурите е искажан ДДВ.

Дистрибуцијата опфаќа достава до адреса наведена од страна на купувачот во рок од 24 до 48 часа.

Заштедете на време и пари, започнете со е-шопинг!

За нас

Паперпоинт е првиот македонски специјализиран веб шопинг центар наменет претежно за деловни корисници во Македонија. Е-продавницата содржи разни категории од производи од хартија, материјали за пакување, самолепливи етикети, лепливи траки, хартиени кеси, термални фискални ролни и сл., може да се прошетате и да го разгледате она што Вам Ви е потребно или Ви се допаѓа.

повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467 522
  • +389 2 2467 523
  • orders@ba.mk

Facebook

PAPERPOINT © 2024. UKION SHOPS