Информации за испорака

За секоја направена нарачка се плаќа еднократен износ од 99 ден. независно дали нарачката вклучува еден или повеќе производи.

За нарачките кои се со износ поголем од 4.999 ден. испораката е целосно БЕСПЛАТНА.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 24-48 часа на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место. 

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише испратницата и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 02 2467 522 или преку email: info@paperpoint.mk

 

За нас

Паперпоинт е првиот македонски специјализиран веб шопинг центар наменет претежно за деловни корисници во Македонија. Е-продавницата содржи разни категории од производи од хартија, материјали за пакување, самолепливи етикети, лепливи траки, хартиени кеси, термални фискални ролни и сл., може да се прошетате и да го разгледате она што Вам Ви е потребно или Ви се допаѓа.

повеќе..

Контакт

  • +389 2 2467 522
  • +389 2 2467 523
  • orders@ba.mk

Facebook

PAPERPOINT © 2024. UKION SHOPS