Ролни за специјална намена

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ролна за паркинг автомат 59мм х Ф25мм х Ф180мм - термална хартија
Ролни за банкомати со димензии 59мм х Ф-25мм х Ф180мм, изработени на термална хартија 1..
1.003 ден.
без ДДВ: 850 ден.
Ролна за паркинг автомат 76мм х Ф25мм х Ф130мм - термална хартија
Ролни за банкомати со димензии 76мм х Ф-25мм х Ф130мм, изработени на термална хартија 8..
271 ден.
без ДДВ: 230 ден.
Ролна за паркинг автомат 80мм х Ф25мм х Ф130мм - термална хартија
Ролни за банкомати со димензии 80мм х Ф-25мм х Ф130мм, изработени на термална хартија 8..
295 ден.
без ДДВ: 250 ден.
Ролна за банкомат 79мм х Ф25мм х Ф170мм -термална хартија - без маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 79мм х Ф-25мм х Ф170мм, изработени на термална хартија 5..
300 ден.
без ДДВ: 254 ден.
Ролна за банкомат 80мм х Ф15мм х Ф130мм -термална хартија - без маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 80мм х Ф-15мм х Ф130мм, изработени на термална хартија 5..
130 ден.
без ДДВ: 110 ден.
Ролна за банкомат 76,2мм х Ф12,5мм х Ф80мм - хартија - Journal
Ролни за банкомати со димензии 76,2мм х Ф-12,5мм х Ф80мм, изработени на нормална хартиј..
61 ден.
без ДДВ: 52 ден.
Ролна за банкомат 76,2мм х Ф12,5мм х Ф100мм - термална хартија - Journal
Ролни за банкомати со димензии 76,2мм х Ф-12,5мм х Ф100мм, изработени на термална хартија 55..
94 ден.
без ДДВ: 80 ден.
Ролна за банкомат 76,2мм х Ф12,5мм х Ф105мм - хартија - Journal
Ролни за банкомати со димензии 76,2мм х Ф-12,5мм х Ф105мм, изработени на нормална харти..
50 ден.
без ДДВ: 42 ден.
Ролна за банкомат 80мм х Ф25мм х Ф105мм - термална хартија - без маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 80мм х Ф-25мм х Ф105мм, изработени на термална хартија 5..
112 ден.
без ДДВ: 95 ден.
Ролна за банкомат 80мм х Ф25мм х Ф180мм - термална хартија - со маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 80мм х Ф-25мм х Ф180мм, изработени на термална хартија 5..
437 ден.
без ДДВ: 370 ден.
Ролна за банкомат 80мм х Ф25мм х Ф180мм - термална хартија - без маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 80мм х Ф-25мм х Ф180мм, изработени на термална хартија 5..
342 ден.
без ДДВ: 290 ден.
Ролна за банкомат 82.5мм х Ф25мм х Ф180мм - хартија - со маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 82.5мм х Ф-25мм х Ф180мм, изработени на нормална хартија..
313 ден.
без ДДВ: 265 ден.
Ролна за банкомат 82.5мм х Ф25мм х Ф180мм - хартија - без маркери - Receipt
Ролни за банкомати со димензии 82.5мм х Ф-25мм х Ф180мм, изработени на термална хартија..
189 ден.
без ДДВ: 160 ден.

За нас

Паперпоинт е првиот македонски специјализиран веб шопинг центар наменет претежно за деловни корисници во Македонија. Е-продавницата содржи разни категории од производи од хартија, материјали за пакување, самолепливи етикети, лепливи траки, хартиени кеси, термални фискални ролни и сл., може да се прошетате и да го разгледате она што Вам Ви е потребно или Ви се допаѓа.

повеќе..

Контакт

 • +389 2 2467 522
 • +389 2 2467 523
 • orders@ba.mk

Facebook

PAPERPOINT © 2022. UKION SHOPS